Illegal hotellövernattning

Har varit på kurs i två dagar, med hotellövernattning i samma stad som bloggdottern studerar. Så självklart skulle vi träffas. Lilla Bloggis kom till mitt hotell, hängde på mitt rum medans jag kursade. De flesta män, en del trodde de visste mer än alla andra. Ett litet grupparbete skulle vi ha. Grupparbete.Vilket betyder att man samarbetar i grupp. Det var jag och två män. Den ene kände jag direkt att jag inte hade kontakt med. En sådan där smal, prydlig medelålders kontorsråtta som kan allt, vet bäst men ändå lågmäld.Vi tre sätter oss i foajen för att samarbeta. Vad gör då kontorsråttan? Jo, han börjar skriva, slå i böcker och säger ingenting. Då blev jag irriterad, sa till han att det här är inget grupparbete om en sitter och jobbar för sig själv. Mummel mummel, hörs från andra sidan bordet. När kursledaren kommer förbi och undrar hur det går, svarar jag att "här har vi inget grupparbete i allafall".
Middag på kvällen, där bloggdottern fick delta. Efter det slänger vi oss i sängen på rummet och kollar på tv hela kvällen. Planen var att Bloggis skulle ligga över i mitt rum. Smyga ut på morgonen..
Vi chansar. Men har köpt frukost innan till henne. Vill ju inte att hon ska stöta ihop med kontorsråttan och gänget på morgonen. Vi sover i en liten men skön 80 säng. Skafötters. Tur hon duschade innan, för fotsvetten från converse var inte jam jam. Men har hört att converse ger mer fotsvett än andra, strumpor ett måste annars förstörs dom. Sagt på tv, så måste vara sant.
Nåväl, dagen efter, smyger Bloggis ut från rummet ("de knanske tro du är en hotellhora"). Går rakt förbi receptionen och tittar ner i sin mobil. Jag packar ihop och ska checka ut. Beredd på att få en förfrågan varför hon sov över eller om hon sov över. Men de säger ingenting. Inte ett ljud.
Så av detta kan man utläsa att boka ett enkelrum, men bo två! Billigt, men framförallt lite spänning i vardagen! /Hotellmamman


Raggardusch och tandborste till jobbet

Svettig som fan efter min morgonrunda i högt tempo. Kastar av mig kläderna och ska hoppa i badkaret för en morgondusch innan jobbet. Vrider på kranen. Plurp..! Vrider igen. Och igen. Hoppar upp ur badkaret, kollar kranen i handfatet. Inte en enda ynka droppe..

Men jävlars fanskap. Ska åka till jobbet om en halvtimme. Liktar sur svett och har inte ens borstat tänderna. Här kommer inte bli många triss sålda idag, De kommer väl fly av bara lukten.
Hör buller utifrån gatan. Ett gäng orangefärgade kommunalarbetare håller på att gräva upp gatan utanför mitt hus.
Nu jävlar!

Springer ut halvnaken i morgonrock och frågar vad dom pysslar med. de skrattar och flinar och mumlar om ett akutärende. En vattenläcka.
-Men ni kunde väl ända gått runt till de boende på gatan och sagt till innan, jag ska till jobbet nu! säger jag.
-He he, jamen har inte med mig butlern idag, vi sätter på vattnet tills på måndag, hehe(tors idag),säger det feta trynet nere i grusgropen.

Följden blir att jag får ta en snabb raggardusch, modell lite bodysplash sprayat över hela kroppen och ner med tandborsten i väskan. Tänderna får borstas på jobbet helt enkelt.

/Mamman

 

 

 


Buss!

Busschafförer.
Finns många idioter, de flesta är gamla surgubbar/kärringar som inte ens hälsar när man stiger in..
Men i fredags, Valborg.
Då träffade jag nog världshistoriens trevligaste busschafför!
De var nämligen såhär, vi hade missat bussen till stationen så vi gick. Väl framme på stationen hade vi missat den bussen vi skulle med.
Så vi gick in i en buss och frågade om det fanns någon annan man kunde ta, men han bara iggade oss han svarade inte på frågan och vinkade fram dom som stog bakom oss, ne gubbjävel ska aldrig mer åka din jävla buss, så stiger ur.
Knackar på på en annan buss.
Där har vi han, världens trevligaste busschafför.
Han tyckte synd att vi missat bussen och satte sin buss på ' EJ I TRAFIK ' Och körde oss till stället vi skulle till. De var faktiskt rätt långt.
Han körde oss till precis den gatan vi skulle till och släppte av oss.
Han berättade att man måste vara mänsklig också man kan inte bara KÖRA KÖRA OCH KÖRA och inte bry sig om sina kunder.
Synd att det inte fanns fler busschafförer som han../ Dottern

RSS 2.0